TRAŽILICA
  BRZI LINKOVI  
Home O nama Kontakt Forum
 
 
NEWSCENTER
 
Hrana
O hrani
Hrana i zdravlje
Znanost na tanjuru
Proizvodi
Dodaci prehrani
O suplementima
Suplementi i zdravlje
Proizvodi
Pića
Voda
Voćni sokovi
Čajevi
Proizvodi
Oglasi
 
 
Sport i rekreacija
 
Poremećaj prehrane
 
Oglasi
  Početna > NewsCenter
Vijesti ostale vijesti
Brusnice potiču razvoj dobrih bakterija Neprobavljivi ugljikohidrat pronađen u brusnicama može imati ulogu prebiotika te potaknuti rast i razvoj dobrih bakterija, pokazalo je nedavno istraživanje. Uočeno je da spoj ksiloglukan iz stanične stijenke brusnice potiče rast...
 
Omega-3 masne kiseline i bolesti srca U novijem istraživanju potvrđene su prethodne preporuke o unosu dugolančanih omega-3 masnih kiselina s ciljem smanjenja rizika od kardiovaskularnih bolesti, međutim konzumacija istih nije pokazala značajnija poboljšanja kod već...
 
Blagi oblik autizma uzrokovan nedostatkom karnitina Novo istraživanje objavljeno u časopisu BioEssays ukazalo je na moguću povezanost blagog oblika autizma s nedostatkom karnitina. Ako se ova hipoteza pokaže točnom, znanstvenici bi mogli biti na tragu sprječavanja nekih oblika autizma....
 
Taurin i tumor mozga Dodatak taurina fotosenzibilizatorima, koji se koriste u liječenju tumora mozga, pojačava emisiju reaktivnih vrsta kisika (ROS) zaslužnih za uništavanje karcinogenih stanica, zaključak je novijeg znanstvenog istraživanja. ...
 
Orasi smanjuju rizik od kardiovaskularnih bolesti Novo istraživanje pokazalo je da konzumiranje oraha poboljšava funkciju endotela, odnosno tkiva koje oblaže unutarnju stijenku krvnih žila, čime se može smanjiti rizik od kardiovaskularnih bolesti. Provedeno je 10 randomiziranih...
 
Unos PUFA kod srčanih bolesnika Srčani bolesnici koji ne unose dovoljno polinezasićenih masnih kiselina (PUFA) imaju veću stopu popratnih upala, zaključak je novijeg znanstvenog istraživanja. Unos omega-3 i omega-6 masnih kiselina već se dugi niz godina povezuje...
 
MCT, leucin i vitamin D poboljšavaju kognitivnu funkciju starijih
Neuroprotektivni učinak flavanola iz kakaa
Sjemenke jagode kao vrijedni dodaci prehrani
Crohnova bolest i isključiva enteralna prehrana
Mediteranska prehrana održava zdravlje debelog crijeva
Akutni pankreatitis i enteralna prehrana
Željezo može utjecati na stupanj bakterijske infekcije
Kurkumin i piperin za zaštitu zdravlja
Probiotički potencijal kvasca fermentiranih maslina
Prehrana bogata biljnim namirnicama i rizik od pretilosti
Magnezij ublažava simptome depresije
Proteini mlijeka i povećanje mišićne mase
Otporni škrob i hitozan protiv pretilosti i dijabetesa
Astaksantin i puls tijekom vježbanja
Mediteranska prehrana smanjuje rizik od staračke slabosti
Ekstrakt brokule i dijabetes
Vitamin K2 može smanjiti kalcifikaciju krvnih žila
Povezanost vitamina A i dijabetesa
Pomfrit udvostručuje rizik od prerane smrti
Magnezij i protuupalno djelovanje
Prah ljuske jajeta protiv upalnih bolesti crijeva
Omega-3 masne kiseline i boravak pacijenata u bolnici
Prirodni voćni sokovi i kardiovaskularne bolesti
Kako prehrambene tvrdnje na proizvodima utječu na preferencije potrošača?
Bijeli kruh ili kruh od kiselog tijesta?
Kasnonoćni obroci, metabolizam masti i pretilost
 
 ARHIVA 
Korisnici
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku >>
Registriraj se >>
 
INFO BOX
Impressum
Linkovi
Priznanja
Marketing
 
Forum
 
Recepti
 
Savjeti
 
Pitanja i odgovori
 
On-line ordinacija
 
Knjige
 
PARTNERI
PLIVAmed.net
Zdrava krava
MojDoktor.hr
Net.hr
Vaše zdravlje
Profil
Moderna vremena Info
Daosin.com
G.A.Z. d.o.o.
Poliderma
Zdravo mršavljenje
Sretno dijete
Nestlé Adriatic
www.dietpharm.hr
 
         
 
 
     
  Copyright © Vitaminoteka d.o.o. | Sva prava pridržana.