TRAŽILICA
  BRZI LINKOVI  
Home O nama Kontakt Forum
 
 
NEWSCENTER
 
Hrana
O hrani
Hrana i zdravlje
Znanost na tanjuru
Proizvodi
Dodaci prehrani
O suplementima
Suplementi i zdravlje
Proizvodi
Pića
Voda
Voćni sokovi
Čajevi
Proizvodi
Oglasi
 
 
Sport i rekreacija
 
Poremećaj prehrane
 
Oglasi
  Početna
22.01.2009
Novi proizvodi iz Natural Wealtha
Mršavljenje i detoksikacija u jednom potezu

Detoksikacija je proces čišćenja organizma od toksina kojima smo izloženi prije svega putem prehrane bogate rafiniranim namirnicama i aditivima, ali i zbog zagađenja okoliša, konzumacije alkohola, pušenja itd. Simptomi poput umora, lošeg raspoloženja, promjena na koži, slabog imuniteta, čestih glavobolja ukazuju na potrebu organizma za čišćenjem. To provode naravno prije svega naši bubrezi, jetra i crijeva, a mi im možemo pomoći tako da jedemo jednostavno pripremljenu hranu, prije svega voće i povrće, osobito zeleno lisnato povrće.

Osnova Natural Wealth® Detox & Diet – Dijeta sa zelenim čajem je ekstrakt zelenog čaja koji je poznat po svom korisnom učinku na zdravlje. Zeleni čaj s jedne strane sadrži do 5% kofeina koji potiče termogenezu i oksidaciju lipida dakle povećava potrošnju energije. Također, redovita upotreba zelenog čaja može sniziti raznu glukoze u krvi, to su učinci koji su svakako korisni ako želimo smršaviti. S druge strane tu su i polifenoli zelenog čaja koji imaju kemoprotektivno i antioksidativno djelovanje te zaštitan učinak na jetru. Osim toga Natural Wealth® Detox & Diet sadrži i druge korisne biljne ekstrakte. Medvjetka I đumbir potiču eliminaciju iz organizma dok guarana ima sinergistički učinak sa zelenim čajem na termogenezu.
Natural Wealth® Detox&Diet sadrži i kompletan plan prehrane - koji su sastavili nutricionisti vodeći se piramidom pravilne prehrane. Dakle nema nikakvih egzotičnih namirnica, niti je to proteinska dijeta ili nešto slično. Zastupljene su sve grupe namirnica u pravilnim omjerima, a vodilo se računa i o dovoljnom unosu dijetalnih vlakana i vode. Dnevni jelovnik ima oko 1400 kalorija i popis namirnica koje se mogu međusobno zamjenjivati. Dakle cilj je da i sam korisnik nakon nekog vremena može organizirati svoju prehranu na zdravim principima i da te navike onda usvoji za cijeli život, a ne samo na tjedan ili mjesec dana.

------------------------------------------------------------------------------

Za lako i redovito pražnjenje crijeva

Povećanje tjelesne težine može biti jedan od znakova nedovoljnog unosa vlakana. Naime, vlakna usporavaju apsorpciju jednostavnih šećera i povećavaju eliminaciju dijela masti iz hrane. Osim toga hrana bogata vlaknima obično je voluminozna, zato brže izaziva osjećaj sitosti uz manji unos energije. To je razlog da su osobe koje uzimaju više vlakana rijeđe sklone debljanju te imaju niži indeks tjelesne težine.

Natural Welath® Psyllium Diet sadrži potpuno prirodne ljuskice sjemena indijskog trpuca, dakle netopljiva vlakna. Smatra se da je čovjeku potrebno 20-35 grama vlakana dnevno no prosječno se unosi tek 14-15 grama. Ovaj proizvod pomoći će upravo u popunjavanju te razlike, dakle namijenjen je svima koji ih prehranom ne unose dovoljno. Redovitom upotrebom Psyllium Diet pospješuje pražnjenje crijeva i regulira usporenu i otežanu probavu pa se preporučuje npr. trudnicama i starijim osobama. Osim toga, njegova vlakna potiču prirodan osjećaj sitosti, što Psyllium Diet čini dobrodošlom pomoći pri mršavljenju. Što se tiče upotrebe Natural Wealth® Psyllium Diet se uvjek uzima s dosta vode i ne preporučuje se neposredno prije spavanja.

Najčitaniji članci
25.07.2016.
Rani ulazak u pubertet i depresija kod djevojčica
26.07.2016.
Kako vegetarijanska prehrana utječe na rizik od dijabetesa?
26.07.2016.
Treba li biti natašte prije provjere razine kolesterola?
27.07.2016.
Nepravilna prehrana žena može ugroziti zdravlje budućih generacija
26.07.2016.
Hrana i dodaci prehrani: unutrašnja zaštita
Vezani članci
07.07.2016.
Dodaci prehrani potencijalno mogu održati mladost mozga
13.06.2016.
Mogu li dodaci prehrani smanjiti agresivnost problematične djece?
08.06.2016.
Nova saznanja o koristima i rizicima uzimanja dodataka folne kiseline
31.03.2016.
Omega-3 masne kiseline i „starenje“ mozga
15.03.2016.
Omega-3 masne kiseline i prevencija karcinoma dojke
(1) Pročitaj Komentiraj Ispiši Pošalji
Korisnici
Korisničko ime
Lozinka
Zaboravili ste lozinku >>
Registriraj se >>
 
INFO BOX
Impressum
Linkovi
Priznanja
Marketing
 
Forum
 
Recepti
 
Savjeti
 
Pitanja i odgovori
 
On-line ordinacija
 
Knjige
 
PARTNERI
PLIVAmed.net
Zdrava krava
MojDoktor.hr
Net.hr
Vaše zdravlje
Profil
Moderna vremena Info
Daosin.com
G.A.Z. d.o.o.
Poliderma
Zdravo mršavljenje
Sretno dijete
Nestlé Adriatic
www.dietpharm.hr
 
         
 
 
     
  Copyright © Vitaminoteka d.o.o. | Sva prava pridržana.